Gratis hjælp og rådgivning til at forebygge arbejdsulykker, nedslidning og sygefravær samt forbedre arbejdsmiljø

Nærsikring indgår nyt samarbejde med ALECA og CRECEA og tilbyder fra 01.10.2020 jer - vores kunder med arbejdsskadeforsikring - uvildig hjælp og rådgivning til at forebygge arbejdsulykker, nedslidning og sygefravær samt forbedre arbejdsmiljøet.

Vi vil med det nye tiltag give vores mange små og mellemstore virksomhedskunder, som ikke selv har specialister ansat, mulighed for at få hjælp og rådgivning uden omkostninger.

Til dette har vi allieret os med to kendte aktører – ALECA og CRECEA – som tilsammen dækker et meget bredt område fra rådgivning om patientrettigheder og social lovgivning til vejledning om arbejdsmiljø.

Vi giver kort sagt vores kunder adgang til et netværk af professionelle rådgivere, som sikrer vores kunder en kompetent og hurtig hjælp i telefonen. Det kan fx være hjælp til udarbejdelse af den lovpligtige arbejdspladsvurdering eller hvis en medarbejder efter en ulykke har behov for hjælp til overblik over forsikringer eller med at finde den rette behandling.

Rådgivningslinjen giver virksomhederne en nem adgang til en bred pallette af kompetencer indenfor det arbejdsmiljøfaglige, sundhedsfaglige og socialfaglige område.

ALECA har mange års erfaring indenfor det sundheds- og socialfaglige områder, og CRECEA rådgiver om arbejdsmiljø inden for alle brancher.

Flyer til opslagstavlen kan findes her

Pressemeddelelse om det nye tiltag kan findes her

 

Nærsikring A/S